Wilt u ook het verschil maken?

Maak het verschil met een donatie

Bent u gegrepen door onze projecten en activiteiten en zou u financieel willen bijdragen middels een donatie? Wij verwelkomen u graag als donateur. Zo kunt ook u, samen met ons een verschil maken!

Alle donaties zijn bijzonder welkom!

Hoe kan ik een donatie aan de Werkgroep’72 maken?

Er kan op twee verschillende manieren een donatie gemaakt worden. Middels zelfstandige overboeking of automatische incasso via de bank. Helaas bestaat de mogelijkheid van automatische incasso in Indonesië nog niet en dus zal hier zelfstandig de donatie overgemaakt dienen te worden.

Graag vragen wij u ook om onderstaande formulieren in te vullen.

Optie 1: zelfstandig een donatie doen? Zie hieronder onze bankgegevens:

Indonesie
BankBCA
Account nameNIBAI
Account number2863814405
CurrencyIDR
Swift codeCENAIDJA

Let op: Maak géén melding van Werkgroep’72 bij de account name, maar gebruik de gegevens precies zoals hierboven aangegeven.

Nederland
BankRabobank
AccountnaamStichting Werkgroep’72
RekeningnummerNL93 RABO 0363925309
ValutaEuro
Swift codeRABONL2UXXX

Optie 2: Automatische incasso bank (eenmalig/periodiek)

Bij periodieke donaties zien wij graag het door u ingevulde formulier “Aanmelding Donateur” retour (per email als Word file of na afdrukken als scan of foto versturen aan info@werkgroep72.org). Wij kunnen u dan desgewenst op de hoogte houden van Werkgroep activiteiten via onze Nieuwsbrief.

In Nederland kunt u uw bank opdracht geven voor periodieke donaties. Ook kunt u ons machtigen dit voor u te doen per incasso-opdracht. In dat geval verzoeken wij u het formulier “Doorlopende Machtiging” in te vullen, af te drukken en na ondertekening als scan of foto te sturen naar info@werkgroep72.org

Wat gebeurt er met mijn donatie?

Uw donatie gaat volledig naar een van onze projecten.

Is het ook mogelijk om een donatie te geven voor een specifieke yayasan/doel?

Ja, dit is zeker mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via: info@werkgroep72.org

Is het ook mogelijk om een materiële donatie te geven?

Ja, wij zijn altijd blij met materiële donaties. Denk hierbij aan kleding, voeding, speelgoed, (kinder)boeken en knuffels. Neem hiervoor contact met ons op via: info@werkgroep72.org

Is mijn donatie aftrekbaar van de belastingdienst?

Ja, Werkgroep’72 heeft de ANBI status. Donaties aan organisaties met een ANBI status zijn onder voorwaarden aftrekbaar. Voor de voorwaarden zie: Giften (belastingdienst.nl)

RSIN nummer 861765138

Donatie ANBI stichting