Staatsbezoek van het koningspaar en de handelsmissie in Indonesie

Wij zijn dankbaar dat Werkgroep ‘ 72 onderdeel heeft mogen uitmaken van het Staatsbezoek van het Nederlandse koningspaar en de handelsmissie in Indonesie. Onze voorzitter Anneke heeft de eer gehad om op dinsdagavond 10 maart koning Willem-Alexander tijdens een tafelgesprek kort een introductie tegen over Werkgroep ’72 en ons belang in Jakarta. De dag daarna, op woensdagochtend, was Werkgroep ’72 aanwezig bij het bezoek van Minister van Staat Sybilla Dekker en een deel van de handelsdelegatie aan RS Dharmais. Hier werden de mogelijke samenwerkingsverbanden tussen Nederlandse bedrijven en RS Dharmais besproken. Diezelfde middag heeft het bestuur en enkele leden van Werkgroep ’72 een gesloten bijeenkomst gehad met de Minister van Staat en de plaatsvervangend ambassadeur van Nederland in Jakarta. Dit was een geweldig moment om hen te informeren over het werk van Werkgroep ’72, onze connecties, kennis en de uitdagingen die wij zoal in de praktijk tegenkomen. De minister neemt haar opgedane kennis mee in haar terugkoppeling aan het ministerie van Volksgezondheid. Wij hopen op positieve ontwikkelingen n.a.v. dit gesprek! 

Het bezoek van het koningspaar aan Jakarta en de bijbehorende handelsmissie was dan ook voor Werkgroep ’72 een groot succes!

Klik op het twitterlogo hierboven om de tweet van plaatsvervangend ambassadeur Ardi Stoios-Braken over het gesprek met haar en de Minister van Staat te bekijken!