Vrijwilligers

Wie zijn nou precies onze vrijwilligers?

Vrijwilligers vinden het leuk om zich in te zetten voor de Jakartanen aan de onderkant van de samenleving en die zijn er nog genoeg in Indonesië. Sommigen zijn projectleider voor één van de yayasans die wij helpen, anderen zijn betrokken bij de introductie van nieuwe vrijwilligers. We kennen ook vrijwilligers die producten ontwikkelen die we verkopen om onze kas te spekken. Enkele vrijwilligers vormen samen een bestuur.  Last but not least zijn er vrijwilligers die hand- en spandiensten verrichten bij bijzondere activiteiten of op reguliere basis.                        

Het bestuur probeert samen met de vrijwilliger te kijken waar hij of zij het best tot zijn recht komt. En er blijkt altijd wel iets te zijn waar iemand zich nuttig kan maken! Hoeveel tijd je er in kunt en wilt stoppen, is ook aan jezelf. O, ja we zijn een Nederlands sprekende groep, waarin Nederlandse expats en Nederlands sprekende Indonesiërs zijn opgenomen.

Wil jij samen met ons het verschil maken? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.

“Werkgroep ’72. Voor mij is dit cruciaal: zin geven en zinvol zijn voor andere die minder geluk hebben in het leven”

Hermien Stouwdam – Bestuurslid

“Indonesië, het land waar mijn roots liggen. Ik vind het mooi en fijn om via de Werkgroep’72 iets terug te geven aan Indonesië en zijn inwoners”

Pleun Drachman-Pinsel – Bestuurslid