Kampung Kids

Yayasan Kampung Kids geeft arme gezinnen een kans op een betere toekomst. Kampung Kids heeft diverse programma’s op verschillende locaties (Kampung Kids Community Centers) voor de mensen in de omgeving, onder andere op het gebied van gezondheid en educatie. Zij helpen hiermee meer dan 1000 vrouwen en kinderen.

Werkgroep ’72 financiert al enkele jaren een keer per week een warme maaltijd voor oudere vrouwen die geen familie hebben om op terug te vallen in de wijk Pejaten. Deze vrouwen krijgen ook een sportles om in conditie te blijven. Er nemen ongeveer 50 vrouwen hieraan deel.

Bekijk fotoalbum Kampung Kids..

Pusaka V

Yayasan Pusaka V is opgericht als HomeCare V in 1978 en biedt sociale bijstand aan minderbedeelden ouderen en wezen in de wijk Kelurahan Menteng (centrum Jakarta). Zes dagen per week wordt er een maaltijd verstrekt aan de geregistreerde ouderen. Daarnaast fungeert Pusaka V als buurtcentrum waar 2 maal per week uit de Koran wordt gelezen en wekelijks een uitje wordt georganiseerd zoals een picknick. Eens per twee maanden vinden er medische controles plaats door een arts.

Werkgroep ’72 financiert al enkele jaren een keer per week een warme maaltijd voor ongeveer 50 oudere vrouwen die geen familie hebben om op terug te vallen.

Bekijk fotoalbum Pusaka V..